Echt compacte laptop

Echt compacte laptop

Frederik op 22.03.2019
Deze Huawei Matebook ultra lichtgewichtlaptop van 1.3kg en slechts 1.49cm dik kan je overal meenemen. Ondanks zijn lightgewicht uitgedrukt in kg is het een krachtpatser als het op kracht aankomt. 


De Matebook 13 beschikt over een krachtige i5 processor van de laatste generatie. Wat deze Matebook echt uniek maakt is de extreem dunne rand rondom het scherm. In tegenstelling tot andere "randloze" schermen, heeft deze ook aan de onderkant van het scherm een zeer dunne rand. Hiermee is de Matebook 13 de trendzetter voor de look van de toekomstige laptops. Verder beschikt deze leuke ultrabook over een fingerprint die ingewerkt zit in de powerknop. Wens je op een groot scherm te werken, kan je via de USB-C kabel het scherm aansluiten en ineens ook het toestel van stroom voorzien*. De harde schijf is van de laatste generatie SSD's, dankzij de PCI Express aansluiting. Hierdoor start je nog sneller op dan met de eerste generatie SSD's.

Preorder deze notebook voor 3 april en ontvang een Huawei Mate 20 Lite smartphone ter waarde van 299euro bij dit toestel (voorwaarden verkrijgbaar in onze winkel of op http://huaweipromotions.be* Het scherm moet deze functie ook ondersteunen.